Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

Oldukça kötü bir ilk yarı geçiren Samsunspor kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Samsunspor'dan başlayacak olursak, devre arasında yapılacak takviyelerle ikinci yarıda iyi bir performans sergileyerek ligde kalmak istiyorlar. Gençlerbirliği karşısında öndeyken, Fink'in kendi kalesine attığı golle 1 puana razı olsalarda, Galatasaray gibi zorlu bir rakip karşısında hesaplar mutlak puan üzerine yapılıyor.
►RADYO 1 DİNLE..

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi büyük takımların başına bela olan bir rakip karşısında 4-1'lik galibiyetle adeta gövde gösterisi yaptı. Ve Fenerbahçe ile farkı 4 puana da çıkardı. Bu hafta Samsunspor deplasmanından da galibyetlere dönerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleycek. Samsun deplasmanında cezasını tamamlayan Melo takımdaki yerini yeniden alacak. Ancak bu kez da Kazım Kazım cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Milli takıma giden Eboue'nin de oynamayacağını belirtelim.
Ntv Radyo'dan Dinle..
Fatih Terim'li Galatasaray birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla yoluna devam ediyor. Samsunspor gibi henüz takım olgunsunu yerleştirmemiş bir rakip karşısında kazanamamaları büyük sürpriz olur. 1.40'lık oran kuponlara rahatlıkla yazılabilir.


facebook yorum