Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

Sezonun ikinci yarısında Orduspor'a konuk olan Fenerbahçe kazanarak yoluna 3 puanla devam etmek istiyor. Sarı-lacivertliler geçen sezon olduğu gibi bu sezonun da ikinci yarısında uzun bir galibiyet serisi yakalayarak play-off avantajlı girmeyi hedefliyor. Ancak Fenerbahçe'nin Orduspor ile oynayacağı bu deplasmanda kaptan Alex, Sezer Öztürk ve Selçuk Şahin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Alex'in olmayışı, sarı-lacivertlileri ofansif anlamda ciddi şekilde etkileyecektir.
►RADYO 1 DİNLE..





Hector Cuper'i takımın başına getiren Orduspor, Fenerbahçe karşısında mutlak puan ya da puanlar almak istiyor. Hector Cuper, Türkiye'ye yeni geldiği için takımın başında sahaya yardımcılarından Fataguzzi Jose Carlos çıkacak. Ev sahibi ekipte  Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak ve Fatih Tekke sakatlıkları nedeniyle takımını yalnız bırakacak.
►LİG RADYO DİNLE..

Karşılaşmanın tahminine geçecek olursak, Fenerbahçe'nin deplasman grafiğinin son dönemde iyi olmaması maça temkinli yaklaşamızı gerektiriyor. Sarı-lacivertliler kontrollü oyunla bir gol bulup bunu korumak isteyecektir. Alex'in olmayışı ileri de ciddi bir sorun. Bu nedenle tercihim ALT'tan yana.



facebook yorum