Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

İki ezeli rakip bu kez Fa Cup maçında kozlarını paylaşacak. Bu sezon ligde oynanan maçı 6-1 kazanarak rakibine büyük darbe vuran City bu maçın ve liderliğin moraliyle sahaya çıkacak. Geçen hafta Liverpool karşısında 3-0 kazandılar ve ligde United ile puan farkını tekrar 3’e çıkardılar. Afrika Kupası için izin alınamayan Yaya ve Kolo Toure’nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Balotelli ve Barry de maçta oynayamayacak. Ama kadro çok geniş ve bu eksikler arasında Yaya Toure dışında skoru etkileyecek isim yok. Orta sahada direnci De Jong ile sağlayabilirler.


M.United ise yoğun maç tarfiğinde sakatlıklar yüzünden düşüşe geçmekten kurtulamadı. Sahasında Blackburn’e yenildikten sonra hafta içinde Newcastle deplasmanında da 3-0 kaybettiler. Takımın bozulan kimyasını toparlamak kolay olmayacak. Savunmada Evans, Vidic, Smalling sakat. Kalede Blackburn maçında inanılmaz hatalar yapan De Gea’nın yerine Newcastle maçındaki gibi Lindegaard’ın oynaması bekleniyor.

Geçen sezon Fa Cup şampiyonu olan City bu sezon da hem ligi hem de Fa Cup’ı istiyor. Ligdeki en yakın rakibine sıkı bir gözdağı daha vermek isteyecekler. Formsuz ve moralsiz United bence direnemez ve derbiyi M.City kazanır.


facebook yorum