Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

Eskişehirspor ile taraftarı önünde karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Oynadığı son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, Eskişehirspor karşısında da bu seriyi sürmeyi arzuluyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Quaresma, Aurelio, Ersan Adem'in yanı sıra ülkesinden dönmeyen Sidnei forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Simao'nun ise takımda yerini yeniden almması bekleniyor.
►RADYO 1 DİNLE..

Michael Skibbe ile tarihinin en iyi ilk yarısını geçiren Eskişehirspor, Almanm teknik adamın ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal ile ilk sınavını Beşiktaş deplasmanında verecek. Dede ve Diego'nun cezalı olması, Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle kırmızı-siyahlılar önemli isimlerinden yoksun mama çıkacak.


Eskişehirspor bu sezon başarılı işler yapsada, Skibbe'nin ayrılışı ve önemli isimlerin olmayışı büyük bir handikap. Beşiktaş'ta Quaresma olmasada, Simao ve Fernandes kilit isimler. Siyah-beyazlılar taraftarının da desteğini ciddi şekilde alacağı maçta galibiyete ulaşacaktır.


facebook yorum