Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/4/B_11908_B3.jpg 
En İyi x (Savunma + Hücum) = Galatasaray
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 15 haftasında dokuz galibiyet, dört beraberlik ve iki mağlubiyetle toplam 31 puan elde eden Galatasaray, puan tablosunun en üst sırasında yer alıyor. Son olarak Trabzonspor’u deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup eden takımımız, ligde bu sezon 24 gole ulaşarak en golcü takım unvanına sahip oldu. Son yedi maçta kalesinde iki gol gören Galatasaray, toplam 11 golle bu alanda da ligin en iyi takımı.

Ligin ilk haftasında İstanbul BŞB’ye 2-0 kaybeden Fatih Terim’in öğrencileri, daha sonra dış sahadaki yedi karşılaşmanın dördünü kazandı, üçünde eşitliği bozamadı. Galatasaray, deplasmanda oynadığı son altı maçta ise gol yemedi. Ankara’daki 3-0’lık Ankaragücü galibiyetiyle başlayan seri boyunca Antalyaspor ve Beşiktaş ile golsüz berabere kalan takımımız, Kayserispor’u 2-0, Gençlerbirliği’ni 1-0, Trabzonspor’u 3-0 yenmeyi başardı.

►LİG RADYO'DAN MAÇI DİNLE..

Spor Toto Süper Lig’de Lider Galatasaray
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fi-Yapı İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, bu maçın hemen ardından bir galibiyet koşusuna başladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Sivasspor’u 2-1 yenen takımımız, daha sonra Gençlerbirliği deplasmanından Emmanuel Eboue’nin tek golüyle kazandı. Fenerbahçe’yi iç sahada ağırlayan Terim’in ekibi, 90 dakika boyunca sağladığı dominasyonu üç golle skora yansıttı. Fenerbahçe galibiyetiyle ligde liderliğe yükselen Galatasaray, Trabzonspor’u da  deplasmanda Elmander, Selçuk ve Ceyhun’un golleriyle yenerek serisine devam etti.
►NTV SPOR RADYO DİNLE...


facebook yorum