Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

http://www.eglenceli.net/wp-content/uploads/2011/12/mersin-idman-yurdu-eskisehirspor.jpgSüper Lig'de son haftaların formda takımlarından Mersin İdman Yurdu ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Geride kalan 16 haftada Mersin 26, Eskişehirspor ise 29 puan toplayarak üst sıralarda kendilerine yer buldu.

Mersin İdman Yurdu, Nobre'nin cezalı olması nedeniyle oynayamadığı Karabükspor maçını 3-1 geriden gelerek 5-3 kazanmayı başardı. Nurullah Sağlam ve takımı gollü galibiyetin ardından taraftarlarının önünde Eskişehirspor'u devirerek kırmızı-siyahlılarla puanları eşitlemenin planlarını yapıyor.





►RADYO 1 DİNLE..

Eskişehirspor, Kayserispor'u da evine puansız göndermesine rağmen Michael Skibbe'nin Herta Berlin'in başına geçeceği iddiaları bütün planları alt üst etti. Ve Alman teknik adamın maçın ardından takımdan ayrılması bekleniyor. Böyle bir ortamda futbolcular yine de ellerinden geleni yapacaklardır.

Son haftalardaki formunu ve kazanma alışkanlığını sürdürmek isteyen Mersin İdman Yurdu ile Eskişehirspor'un mücadelesinde tercihim karşılıklı gol var ve üst.


facebook yorum