Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

http://media1.ntvspor.net/C/I/132/belediye_gencler_600_54AUV.jpgLigimizin iki kaliteli ve oturmuş kadrosunu karşı karşıya getirecek mücadelede Gençlerbirliği ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor kozlarını paylaşacak. Mustafa Pektemek'in sakatlık şokunu bir türlü üzerinden atamayan Başkent ekibi, Yeni Zelandalı golcü Shane Smeltz ile bu boşluğu doldurmaya çalışacak. Smeltz'in takıma çabuk uyum sağladığı haberleri geliyor. Teknik direktör Thomas Doll yaptığı açıklamada artık takımın daha farklı bir oyun yapısına bürüneceğini ve orta sahada oyun üstünlüğünü eline alacaklarını belirtti.





►RADYO 1 DİNLE..
Abdullah Avcı yönetiminde belirli bir çizginin altına düşmeyen Belediye ise kaliteli kadrosuyla Başkent deplasmanına puan ya da puanlar kazanmak için çıkacak. Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Belediye, bu iyi gidişini bozma niyetinde değil. Ligin en iyi hızlı atağa kalkan takımlarından biri olan Belediye, İbrahim Akın ve İskender gibi etkili gol silahlarıyla sonuca gitmeye çalışacak.
Bu maçta tahminim beraberliğin yakın olduğu yönünde. Risk almak isteyenler beraberliği deneyebilir. Garanticiler ise 1.38'lik oranıyla Belediye çifte şans seçeneğini oynayabiirler.


facebook yorum