Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_jg_bjk001.jpgHaftanın keyif verecek maçlarından bir tanesi İnönü Stadı'nda oynanacak. Geçtiğimi haftayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş, bu hafta evinde Karabükspor'u konuk ediyor. Beşiktaş, Belediye maçını değerlendirirken, bu karşılaşmanın siyah-beyazlı takım için gerçek bir test olacağını hedef 3 puan programında söylemiştim. Çünkü Beşiktaş'ın savunmasının açıklar verdiği ortada ve Belediye'de hızlı atağı Türkiye'de en iyi yapan takım. Tabii bu mağlubiyette Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının da büyük etkisi vardı ancak belli eksiklikler de çok net gözüktü.
Siyah-beyazlılarda cezalı Aurelio bu maçta forma giyemeyecek.
Kardemir Karabükspor'da ise bu maç öncesinde moraller yerinde. Emenike'nin kart cezasının sona ermesi ve bu maçta oynayabilecek olması Karabük adına çok önemli. Emenike'nin yanı sıra takımın bir başka yıldızı Cernat'ın da sakatlığı sona erdi. Cernat hafta içinde takımla çalışmalarını yaptı ve oynanan hazırlık maçında da bir gol attı.





►RADYO 1 DİNLE..
Çok tempolu ve güzel bir mücadelenin olmasını bekliyorum. Bahisseverlere iki takımın da açık futbol oynaması ve yetenekli ayaklarının bulunması nedeniyle 2,5 gol üstü seçeneğini öneriyorum.

Beşiktaş - Karabükspor Maçı Trt Radyo Canlı Dinle 22 aralık Çarşamba ,Beşiktaş - Karabükspor Maçı canlı izle


facebook yorum