Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

Süper Final Öncesi 4 Takımda hazırlıklarını tamamlamaya başladı ve maçları beklemeye başladı. Beşiktaş – Galatasaray Süper Final Maçı . Beşiktaş – Galatasaray Süper Final Maçı golleri. Beşiktaş – Galatasaray Süper Final Maçı geniş özeti. Beşiktaş – Galatasaray Süper Final Maçı ayrıntıları sitemizde olacak.
 http://www.fenerhaber.net/assets/img/haberler/5983476801.jpeg

BU YIL UYGULANMAYA BAŞLANAN SÜPER FİNAL NEDİR ?
2011-12 sezonunda şampiyonu ve Avrupa kupalarına gidecek takımları belirlemek için ilk defa Süper Final adı altında play-off uygulanacak. 34 hafta sonunda toplanan puanların ikiye bölünmesi takımlar arasındaki farkların da yarı yarıya azalmasına neden oldu. Bu şartlar altında her takım alacağı skorlarla ilginç senaryoların kahramanı olabilir.
Fiyapı İnönü Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Orkun Aktaş yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 15 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında ise Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Cem Satman yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz.
34 haftalık Lig Grubu'nu ilk 4 sırada tamamlayan takımların katıldığı ve lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımların belirleneceği Süper Final Şampiyonluk Grubu'na Galatasaray 39, Fenerbahçe 34, Trabzonspor ile Beşiktaş da 28'er puanla başlayacak.
http://www.trt.net.tr/img/tumlogo/radyo1_100x45.jpg


facebook yorum