Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

http://www.eglenceli.net/wp-content/uploads/ts-gs.jpg
Trabzonspor - Galatasaray canlı izle 28 Nisan, Trabzonspor - Galatasaray Maçı Canlı İzle Dinle 28 Nisan

TRABZONSPOR'A BU SEZON YENİLMEDİ
Sarı-kırmızılı ekip, normal sezonda yaptığı her iki maçta da Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmedi.
Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini deplasmanda 3-0 yenen ''Cim Bom'', Türk Telekom Arena'daki maçı ise 1-1 beraberlikle noktaladı.
GÖZLER SELÇUK İNAN'DA OLACAK
Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan'da olacak.
Sezon başında Trabzonspor'dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander'le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.
Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor'a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti.

MUHTEMEL 11
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, son Fenerbahçe karşısında sahaya sürdüğü 11'i, Trabzonspor maçında değiştirmesi beklenmiyor.
Sarı-kırmızılı ekibin, Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş ve Elmander 11'i ile bordo-mavili rakibine karşı sahada olması öngörülüyor.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
http://www.trt.net.tr/img/tumlogo/radyo1_100x45.jpg

112. RANDEVU!
Galatasaray ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla birlikte 112. kez karşı karşıya gelecek.
İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-75 sezonunda başlayan ve bugüne dek yapılan resmi ve özel toplam 111 karşılaşmanın 50'sini Galatasaray, 36'sını Trabzonspor kazanırken, 25 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 111 karşılaşmada Galatasaray 144, Trabzonspor ise 121 kez gol sevinci yaşadı.
 http://customer.engin.tv/galery/showimage.php?id=393851
Yeni Bir Hayat 28 Nisan İzle Star Tv
Nerede: Star TV
Ne Gün: 28 Nisan, Cumartesi
Saat Kaçta: 22:10
Kategori: Eğlence
Yeni Bir Hayat evinde değişim sürüyor. Kiloları yüzünden hayatlarını normal seyrinde yaşamayı bırakmış 7 kadın ve 7 erkek yarışmacı ''Yeni Bir Hayat'' için 4 ay boyunca bir kampa alınıyorlar. Yarışmacılar verilen görevleri yerine getiriyor, bugüne kadar yaptıkları yanlışları tekrarlamamaya çalışıyorlar. Uzmanlar eşliğinde kilolarından kurtulmaya çabalıyorlar. 14 yarışmacı dört ay boyunca uzman bir takımın gözetimi altında kilo vermeye çalışıyorlar. Cumartesi geceleri haftanın finali yapılıyor. Hafta sonunda tartıya çıkan iki takımdan en az kilo veren kendi içinden bir kişiyi eliyor. Yarışmacılar, zorlu ve büyük değişimlerini Türkiye'nin gözü önünde yaşarken, kazanan yarışmacı, 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Osmanlı Cumhuriyeti Film Canlı İzle 28 Nisan TNT Film İzle

Ne Gün: 28 Nisan, Cumartesi
Saat Kaçta: 20:00
Kategori: Sinema
Türü: Komedi
 http://customer.engin.tv/galery/showimage.php?id=174125
20. yüzyılın başları... Osmanlı İmparatorluğu'nun elinde kalan toprakları işgalci ülkeler tarafından parçalanmıştır. Herhangi bir direniş göstermeyen Osmanlılar, sembolik bir cumhuriyet kurarak, başkalarının güdümünde varlığını sürdürmektedir. Ülke modernleşmekte ama diğer ülkeleri taklit ederek... Osmanlı Cumhuriyeti'nde halen Arapça etkili dildir ama Türkçede kullanılmaktadır. Tabelalar hem Türkçe hem de Arapçadır. Hükümet tamamen Avrupa Birliği yanlısıdır ve onların istediği her şey harfiyen yerine getirilmektedir. Ya Mustafa Kemal olmasaydı ve Kurtuluş Savaşı yapılmasaydı, fikrini esas alan film, başarılı oyuncuları ve komik diyaloglarıyla göz dolduruyor.