Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

alan ust
asdf

EL CLASICO ATEŞİ NTV SPOR'DA YANACAK 
Ve La Liga'da dananın kuyruğu kopacak! 2005 yılının ardından ilk kez Barcelona'nın 3 puan önünde olan Real Madrid, bu hafta şampiyonluk yolunda önemli bir adım atabilir. (Real Madrid'in 1 maçı eksik, puan farkını 6 olarak düşünebiliriz) Barcelona karşısında alınacak olası bir galibiyet Real Madrid'i zirvede 9 puanlık (1 maç eksik Real Madrid) bir puan farkı elde etmesini sağlayacak. Şu anda dünyanın en formda takımı olan ve önemli bir kazanma alışkanlığı elde eden Real Madrid'de teknik direktör Mourinho da istediği kadro yapısını oluşturdu ve kulübeden gelen her isim skor üretiyor! Real Madrid'in kadro yapısı Barcelona'dan çok daha iyi durumda ve alternatifleri fazlaca... Mourinho, şu anda tarihi bir avantaj yakalamış durumda ve bir Barcelona galibiyeti Real Madrid'i reel anlamda olmasa da şampiyon yapar.
Bu durumu bir de Barcelona cephesinden düşünmek gerekir. Barcelona, El Clasico'yu kaybederse; bence şampiyonluğa havlu atacak ve Pep Guardiola'nın bu duruma izin vereceğini sanmıyorum. Kadro alternatifizliğinden dolayı sezon başında bu yana David Villa'nın formsuz görüntüsüne mahkum olmak zorunda olan Barcelona'nın bu maçın kesin olarak kaybetmemesi gerekir. Real Madrid'in baskılı futboluna 'topla' karşılık vermesi muhtemel Barcelona'nın Madrid'de en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Barcelona kaybetmez ve Gol Var.

►NTV SPOR KANALINI İZLİYORSUNUZ.
 
GEÇEN SEZON BARÇA ÜSTÜNDÜ Geçtiğimiz sezon Kral Kupası, La Liga, Şampiyonlar Ligi ve İspanya Süper Kupası’nda toplam 7 kez kozlarını paylaşan ezeli rakipler, 2011-12 sezonunda ilk kez Cumartesi akşamı birbirlerine karşı mücadele verecekler.

Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak karşılaşma, tarihin 216. El Clasico’su olma özelliğini taşıyacak.

GEÇEN SEZON NE OLMUŞTU? Barcelona-Real Madrid 5-0 Lig 29 Kasım 2010
Real Madrid-Barcelona 1-1 Lig 16 Nisan 2011
Real Madrid-Barcelona 0-2 Ş.Ligi Yarı Finali 27 Nisan 2011
Barcelona-Real Madrid 1-1 Ş.Ligi Yarı Finali 3 Mayıs 2011
Real Madrid-Barcelona 1-0 Kral Kupası Finali 20 Nisan 2011
Real Madrid-Barcelona 2-2 İspanya Süper Kupası 14 Ağustos 2011
Barcelona-Real Madrid 3-2 İspanya Süper Kupası 17 Ağustos 2011


facebook yorum