Tv izle, Canlı Tv, Hd Tv, Online Tv, Bedava Tv, Şifresiz Tv izleme sitesidir.

Pis Yedili Yeni Bölüm Show TV Canlı İzle
Pis Yedili Yeni Bölüm Show TV Canlı İzle - Kesintisiz - Donmadan - HD İzle... Pis Yedili Her Salı Yeni Bölümü İle Saat 20:00'da Show TV'de..

Pis Yedili, okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.

İstanbul'un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim'deki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.

Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salça'ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir.

Okulun modern ve çağdaş yapısı alıştıkları bir şey değildir ama hem uyum hem uyumsuzlukla dolu günler içerisinde yeni yuvalarını da sahipleneceklerdir. Burada aşık olacaklar, burada dövüşecekler, burada başaracaklardır.
http://www.724canliradyodinle.com/wp-content/uploads/Radyo-Mydonose-T%C3%BCrk-Pop-Dinle.png








Radyo Mydonose
12 Ocak 1998’de Ankara; 8 Haziran 1998’de ise Türkiye tanıştı Radyo Mydonose’la... İsmiyle, yayın politikasıyla, güçlü ekibiyle dikkat çeken ve radyoseverlerin dünyasında yerini alan Mydonose, kısa zamanda radyo dünyasının vazgeçilmezleri arasında katıldı. Radyo Mydonose’ un en büyük özelliklerinden biri de, kendi modasını kendisinin yaratması oldu.
Radyo Mydonose hep ilklerin radyosuydu ve öyle olmaya devam ediyor
Mydonose Kolejliler basketbol liglerinin dikkat çeken takımı oldu.
Palio Cup 99 ve Palio Cup 2000’in resmi sponsorlarından biri Radyo Mydonose’du. 2000 yılı Palio ve Punto Kit Car’da F3 klasmanında Türkiye 1.si Radyo Mydonose aracıydı.

İlklerin radyosu olan Mydonose, Oscar törenlerini akredite olarak yerinde izleyen ve canlı bağlantılar kuran ilk radyo istasyonu olma özelliğini taşıyor.
Radyo Mydonose’a özel hit parçalardan oluşan Mydonose Hits ile ‘çok satanlar’ listelerinde zirveye çıkan onlarca albüm Radyo Mydonose dinleyicilerinin beğenisine sunuldu. Dünyaca ünlü birçok şarkıcının albümü Türkiye’de Radyo Mydonose sponsorluğunda piyasaya çıktı

Yayına geçtiği ilk yıldan itibaren pek çok ödüle layık görülen Radyo Mydonose, aynı zamanda pek çok sanatçıyı da ilk kez Türk dinleyicileriyle buluşturmayı başardı. Global Deejays, Benny Benassi the Biz, Rachael Starr, Tom Novy ve daha birçok isim Radyo Mydonose Show Time partileriyle Türkiye'nin dörtbir yanını dolaştı.
Bu arada Radyo Mydonose Summer Tour ile muhteşem Radyo Mydonose tırı, muhteşem müzikleri ve harika hediyeleriyle tam 29 yayın merkeziyle dinleyicilerle buluştu.
Tüm bunların ardından Radyo Mydonose, yine ‘müthiş bir ilk’i gerçekleştirdi: 21 ülkede 40 milyondan fazla dinleyiciye ulaşan, radyo sektörünün en prestijli ödülü Sony Radio Academy Award sahibi The Selector, Radyo Mydonose frekanslarında, ilk kez Türk dinleyicisiyle buluştu. Radyo Mydonose’un 2006 yılındaki en büyük projesi, yayın formatında yaptığı değişim oldu. Eski, yeni daima hit ve tempolu müziği dinleyicisiyle buluşturan Radyo Mydonose, şu anda kendi tarzında tek ve rakipsiz olarak yoluna devam ediyor. Bu değişimin karşılığını da, rating sonuçları ve dinleyicilerinden aldığı destekle görmeye devam ediyor.
http://tv.ekolay.net/images/KanalLogo/150/ntv.png
06.00     NTV     Güne Başlarken     Haberler     Sabah
09.00     NTV     Haber Merkezi     Haberler     Sabah
09.30     NTV     Ekonomi Notları     Ekonomi     Sabah
10.15     NTV     Ekonomi Piyasaları     Ekonomi     Sabah
10.40     NTV     Ekonomi Piyasaları     Ekonomi     Sabah
11.00     NTV     Günün İçinden     Haberler     Sabah
11.30     NTV     Haber Merkezi     Haberler     Sabah
13.00     NTV     Öğle Bülteni     Haberler     Öğle
14.00     NTV     Günün İçinden     Haberler     Öğle
14.30     NTV     Günün İçinden     Haberler     Öğle
15.00     NTV     Günün İçinden     Haberler     Öğleden Sonra
16.00     NTV     Günün İçinden     Haberler     Akşam Üstü
16.45     NTV     BBC Türkçe İle Dünya Gündemi     Haberler     Akşam Üstü
17.00     NTV     Akşam Haberleri     Haberler     Akşam Üstü
18.30     NTV     Gece Gündüz     Aktüalite     Akşam
19.00     NTV     Akşam Haberleri     Haberler     Prime-time
20.00     NTV     Ana Haber Bülteni     Haberler     Prime-time
20.50     NTV     Ekonomi Grafik     Ekonomi     Prime-time
21.00     NTV     Bugün - Yarın     Sohbet     Prime-time
22.15     NTV     Yakın Plan     Aktüalite     Prime-time
23.00     NTV     Gece Bülteni     Haberler     Gece
http://tv.ekolay.net/images/KanalLogo/150/trt1.png06.00     TRT1     İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı     Advertorial     Sabah
06.05     TRT1     Yeditepe İstanbul     Yerli Dizi     Sabah
07.00     TRT1     Sabah Haber     Haberler     Sabah
08.20     TRT1     En Son Babalar Duyar     Yerli Dizi     Sabah
09.20     TRT1     Halil İbrahim Sofrası     Yerli Dizi     Sabah
10.30     TRT1     Gülben     Kadın Programı     Sabah
13.00     TRT1     Haber     Haberler     Öğle
13.15     TRT1     Spor     Haberler     Öğle
13.30     TRT1     Aile Boyu     Yarışma     Öğle
15.15     TRT1     Tacir     Yabancı Dizi     Öğleden Sonra
16.30     TRT1     Yerden Yüksek     Yerli Dizi     Öğleden Sonra
17.50     TRT1     Gez Göz Arpacık     Gezi     Akşam Üstü
18.30     TRT1     Habere Doğru     Haberler     Akşam
19.00     TRT1     Ana Haber Bülteni     Haberler     Prime-time
19.55     TRT1     Mor Menekşeler     Yerli Dizi     Prime-time
21.55     TRT1     Leyla ile Mecnun     Yerli Dizi     Prime-time
23.45     TRT1     Şut ve Gol     Spor Programı     Gece
http://tv.ekolay.net/images/KanalLogo/150/samanyolu.png
06.00     Samanyolu     Merhaba Yenigün     Haberler     Sabah
08.00     Samanyolu     Şifa Niyetine     Aktüalite     Sabah
09.20     Samanyolu     Beşinci Boyut     Yerli Dizi     Sabah
11.00     Samanyolu     Hakkını Helal Et     Yerli Dizi     Sabah
12.45     Samanyolu     Doğruluk Ekseni     Yerli Dizi     Öğle
14.30     Samanyolu     Yeşil Elma     Yemek Programı     Öğle
16.40     Samanyolu     Gereği Düşünüldü     Yerli Dizi     Akşam Üstü
18.25     Samanyolu     Ana Haber Bülteni     Haberler     Akşam
19.45     Samanyolu     Ana Yüreği     Yerli Dizi     Prime-time
23.20     Samanyolu     Ve İnsan Aldandı     Yerli Dizi     Gece
Hayat Devam Ediyor

Mahsun Kırmızıgül ilk TV projesindeki dev kadrosu ile dikkat çekiyor. Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar,Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın,Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek'ten oluşan Bakırcı ailesi televizyon izleyicisini ekrana kilitleyecek. Projenin ilk beş bölümü için yönetmen koltuğuna oturacak olan Mahsun Kırmızıgül, daha sonra bayrağı Yıldız Hülya Birban'a devredecek. BoyutFilm/Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği 'Hayat Devam Ediyor'un çekimleri ise İstanbul, Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun çeşitli şehirlerince gerçekleştirilecek.Konusu:Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.